BRA
108.3 kvm
BYA
81.3 kvm
Soverom
4
Grunnflate
76.1 kvm

Trysil 3 - arealeffektiv hytte

Om boligen

Funksjonell planløsning

Hovedinngangen til hytta er godt overbygget. Her er også inngang til uteboden hvor du kan oppbevare ski, sykler, ved o.l. Ved hoveddøren er det satt inn sidevindu for sikt inn i entre. Entre har god plass til garderobeskap og ekstra lagring. Badet har inngang fra entre og er utstyrt med dusjsone, servant og wc. Vaskemaskin og teknisk utstyr er implementert i badet og skjermet bak en garderobe/skyvedørsløsning fra gulv til tak.

Hytta har et soverom på hovedplanet med adkomst fra kjøkkensonen. Med mønt himling, gir dette soverommet en god høyde og god plass til mulighet for ekstra køyer over.

 Fra entre kommer man inn til kjøkken, organisert som L-løsning. Spiseplassen ligger i fortsettelsen ut mot hyttas gavl. Vinduer i benkehøyde langs hele langveggen gir god sikt og godt med lysinnslipp. Rommet åpner seg så opp i gavlen med mønt himling. I stuen er det skyvedør for utgang til overbygget terrasse.

Ildstedet som er plassert i midten kan nytes fra hele denne hoveddelen av hytta. Hytta er prosjektert med tilgjengelighet i hovedplan.

Hems med ekstra soveplass

Fra entre går det trapp opp til hemsplan. Hemsen gir rom for ekstra soveplasser. Under trappen er det praktisk lagringsplass med tilgang fra hovedsoverommet.

Terrengtilpasning

Trysil 3 hytta behøver en flate på ca 15m lengde og 15m bredde i landskapet. Hytta er prosjektert med hensyn på plassering i fjellets landskap, skogkledd landskap, eller i en lomme mellom svabergene ved sjø.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!