• Prosjekter

Velkommen til Byggmesteren Tromsø! 

Vi er en erfaren og allsidig byggmesterbedrift med fokus på å skape gode hjem for våre kunder. Vårt verdisyn er tuftet på bærekraft og lokal forankring, og vi har etablert en stabil og svært kompetent gjeng bestående av dyktige tømrere, lærlinger, byggmestere, ingeniør og arkitekt.

Vi utfører byggeoppdrag i alle størrelser, fra garasjer til utvikling av boligtomter. Vi er stolte av å kunne tilby tjenester av høy kvalitet, og legger stor vekt på å levere arbeid som er både funksjonelt og estetisk tiltalende.

Med vår egen arkitekt og sivilingeniør kan vi hjelpe deg med å se muligheter som du kanskje ikke engang visste eksisterte. Sammen kan vi skape ditt drømmehus eller utvikle din boligtomt på en måte som gir deg den optimale løsningen for dine behov.

Vi er opptatt av å opprettholde et høyt nivå av kundetilfredshet, og vår lange historie med vellykkede prosjekter er bevis på vår dedikasjon til å gi våre kunder det beste mulige resultatet. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine byggeplaner og se hva vi kan tilby!

Fortettningsprosjekt sentralt på Tromsøya
Bolig tegnet for kunde

undefined — undefined kr
Tromsøya, Tromsø, Norge
Fortettningsprosjekt i Ivar Aasens veg 8

9 900 000 — 0 kr
Ivar Aasens veg 8, Tromsø, Norge
Fortettningsprosjekt i Mortensnes

0 — 0 kr
Tromsø, Norge
Funkis i Grønlivegen
Byggmesteren Tromsø har spesialkompetanse innen utvikling av fortettingsprosjekter, eller Hagehus som vi liker å kalle dem. Mange sitter på eiendommer som kan utnyttes bedren og vi analyserer din eiendom og gir råd om beste vei videre.

0 — 0 kr
Tromsø, Norge
Delikate boliger sentralt i Tromsdalen

undefined — undefined kr
Tromsdalen, Tromsø, Norge
Mulighetsstudie for kunde på Tromsøya
Unik enebolig tegnet og utviklet av Byggmesteren Tromsø

undefined — undefined kr
Tromsøya, Tromsø, Norge