Sted
Ivar Aasens veg 8, Tromsø, Norge
Innflytting
Ingen
2020
Pris fra kr
9900000
-
0
NOK
Ledige boliger
0
Fortettningsprosjekt i Ivar Aasens veg 8

Byggmesteren Tromsø AS er stolte av å presentere tre moderne prosjekterte eneboliger i et av de mest attraktive områdene sør på Tromsøya.  

Boligene er designa med mange fine løsninger hva gjelder planløsning og lysinnslipp. Utsikten over innseilingen til Tromsø og til fjord og fjell mot sør og øst er fantastisk! 

Boligene har inngang på midtplanet med 165m2 P-rom 188m2 S-rom,og 220m2BRA. Elementer som 1-stavs eikeparkett, eiketrapp, kjøkken med hvitevarer fra JKE, peis, walk-in closet på hoved soverom, og sov/kontor med eget bad på stue/kjøkkenplanet gir høy bokomfort. Det er lagt opp til en gjennomgående god og moderne standard på den innvendige leveransen som overleveres innflyttingsklar fra utbygger.

Utvendig er det fokusert på høy kvalitet med minst mulig vedlikeholdsbehov. Med liggende sporfrest royalimpregnert kledning er du sikret minimalt tidsbruk på vedlikehold. Hage, carport og romslig utebod kompletterer boligen.  

Kjeller er forberedt for 2 hybler for utleie i tillegg for romslige bod-arealer til eiers egen disponering.. Det vil også være gode muligheter for øvrig tilpassing og oppgradering før byggestart.

Utbygger planlegger byggestart i Mai 2020 og vil igangsette bygging så snart nødvendige forutsetninger har falt på plass. Det vises til leveringsbeskrivelse og detaljer i prospekt. Ta gjerne også kontakt med salgsansvarlig Trygve A Wedset på 91320065 for mer informasjon!Hage
Sentral beliggenhet
Lekeplass
Flott utsikt
Garasje/parkering

Boliger

Her kommer en liten tekst om boligen som beskriver kort hvilke kvaliteter den har, slik at kunden har lyst til å se nærmere på denne.

Areal
m2
Soverom
Pris fra
0 NOK
Les mer

Område

Nærmiljøet

Transport

200m til bussholdeplass og gode parkeringsforhold på tomta

Skole

Boligene sokner til og ligger i gangavstand til Bjerkaker barneskole og Sommerlyst ungdomsskole.

Barnehage

Det er høy tetthet av barnehager i nærmiljøet. Alle sammen i gangavstand hjemmefra

Fasiliteter

Kort avstand til både Rema, Eurospar og Coop Prix og OBS!Bygg