totalentreprenør i Tromsø

Byggmesteren Tromsø AS ble etablert i 2000 av byggmesterne Kjell Skog og Arne Karlsen. Flere av de ansatte har etterhvert kommet inn på eiersiden og våre eiere er alle aktive innen administrasjon og drift av selskapet. Med et verdisyn basert på lokal forankring, fokus på lærlingeprogrammer og kompetanse har bedriften etablert en stabil og kompetent arbeidsstokk bestående av 25 dyktige tømrere, lærlinger, byggmestere, ingeniører og salgsmedarbeidere. Samlet har vi har lang erfaring og høy kompetanse i å levere boliger til folk i Tromsø.

Vi har kontorer og produksjonslokaler i Ringvegen 75 på Skattøra. Her produserer vi våre egne vegg- og tak- og bjelkeslagelementer til våre husleveranser.  Vi tegner, 3D-modelerer og skreddersyr etter våre kunders ønsker. Ønsker du et ferdigtegna hus kan du velge fra et stort utvalg boliger hos Systemhus - Norges største husleverandør. Byggmesteren Tromsø AS har vært  Systemhusforhandler siden 2003.

Alle typer oppdrag

Helt siden starten har vårt firma hatt stor spennvidde og variasjon i oppdragene. Eneboliger og tomannsboliger på kundens tomt, større feltutbygginger og prosjekter i egen regi med tomteutvikling og salg av nøkkelferdige boliger. I tillegg har vi hatt mange tilbygg og rehabiliteringsoppdrag med varierende størrelse og kompleksitet. 

Våre ansatte

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Jobbe hos oss?

Ta gjerne kontakt om du kunne tenke deg å jobbe med oss!

Se lenke nederst på siden for mer info om ledig tømrerstilling eller mulighet for å bli voksenlærling hos oss.

Våre samarbeidspartnere

Når du kjøper bolig av oss får du også med våre dyktige samarbeidspartnere med på laget. Vi samarbeider med utvalgte kvalitetsleverandører, både lokale og nasjonale, og vi stiller høye krav når vi velger leverandør og produkter.