Nå kan du sikre deg drømmeboligen i dette ettertraktede nabolaget

Nå kan du sikre deg drømmeboligen i dette ettertraktede nabolaget

I et av Tromsøs mest ettertraktede nabolag bygger Byggmesteren Tromsø tre moderne eneboliger med utsikt over innseilingen til Tromsø og til fjordene og fjellene i sør og øst. To av tre boliger er nå solgt, den siste kan bli din.


HØY BOKOMFORT

Eneboligene er over tre etasjer med inngang på midtplanet.  Det er lagt opp til en gjennomgående god og moderne standard på den innvendige leveransen. Alle gulv leveres med 1/3 stavs eikeparkett og trapp i eik. Moderne og lyst kjøkken med kjøkkenøy fra JKE, i tillegg er det lagt opp til peis i hovedstue og walk-in closet på hovedsoverom. En bolig med fokus på høy bokomfort.  

UTEOMRÅDE/EKSTERIØR
Boligene kles med liggende sporfrest royalimpregnert kledning som sikrer deg minimalt tidsbruk på vedlikehold i tillegg til høy standard. Hage, carport og romslig utebod kompletterer boligen. HYBEL 

Byggmesteren Tromsø har innredet kjelleren med åpen løsning slik at kjøper selv kan velge hva slags innredning som passer best. Hybel kan etableres her etter nærmere avtale.  

TILVALG OG OPPGRADERING 

Det er gode muligheter for øvrig tilpasning og oppgradering før byggestart. Fordelen med å komme inn i prosjektet før byggestart er at du får muligheten til å påvirke sluttresultatet. Ønsker du å redusere prisen ved å gjøre egeninnsats kan dette avtales med Byggmesteren Tromsø. Husbygger har igangsatt byggingen av husene og det er planlagt ferdigstilling sommer 2021.

Les mer om boligen i Ivar Aasens Veg 8